This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Selamat Hari Lahir



Sabtu,31hb Oktober 2009 genap umur saya 21 tahun (hahahaha) jiwa jer umur 21 tahun, umur sebenar sila rujuk kad pengenalan saya. Sangat tak seronok bila bertambah tua,sebab akan macam bertambah kedut-kedut di muka you see. Ah! Perempuan sahaja yang faham masalah ni.

Terima kasih kepada semua yang mengingati tarikh lahir saya. Tak sangka saya masih ada di dalam ingatan beberapa orang teman-teman. Ucapan pertama saya terima adalah daripada :

Kak Ayu,31-Oct-2009 12.02am
Eppi besday Nomi :-)

Mama, 31-Oct-2009 12.06am
Hppy bsdy 2 ank mma.smuga gmbra brsma suami n bby yg bkl lhir nnt n mnjad ibu yg trbaik antr yg baik.
(huhuhuhu so sweet, dan lihatlah mama saya menggunakan short form macam muda-mudi pulak)

Rindu Hasz, 31-Oct-2009 9.00am
Happy Besday to You!

Abg Ajun, 31-Oct-2009 10.46am
Happy birthday. Birthday terakhir sblm bergelar ibu. :-) krm slm azmi.
(baby Abg Ajun yang baru lahir, sehari lebih awal dari my besday. ala terawal sehari la pulak, kalau tak baby Afnan boleh sambut besday sama dengan maklong)

Adik, 31-Oct-2009 12.27pm
Happy besday.semoga bahagia.jaga makan jaga kesihatan dan panjang umur.
(ni lagi satu mesej yang buat saya rasa terharu, rasanya masa saya mengandung ni ramai orang ambil berat pasal saya, seronok.)

Leen Mafia, 31-Oct-2009 4.39pm
Salam, happy birthday to you...sori lmbt wish...anyway,semoga pjg umo,murah rezeki sekeluarga...nnt kita g celebrate ye...frenz 4ever.

Okay, tu saja yang beri ucapan melalui sms, yang bagi ucapan guna mulut pun ada juga. Athirah pagi-pagi tadi dah menjerit 'Happy Birthday!!', Huda pun dah wish sehari awal.

No comments: