This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Winter Wammers With Linda

Okay, ini adalah gambar makanan. Siapa masuk blog ini esok habis ah dia. Meleleh air liur atas keyboard. Tak tahu, tak mahu tanggungjawab. Gambar ni last week. Masa lunch dengan Linda. Jumaat rehat panjang, pergi cari baju raya anak-anak. Baju raya anak saja, baju raya Mama belum beli lagi. HuHuhu. Lepas penat berjalan, cari baju si kecik, makan time. Muka enjoy gila hendak pergi makan.

Saya dengan linda memilih untuk makan, makanan yang menggemukkan tapi melazatkan. Gemuk tak gemuk belakang kira. Janji dapat makan, makanan yang menusuk kalbu. Yang boleh membuatkan saya termimpi-mimpi mahu pergi makan lagi. Saya dan Linda telah membawa diri makan di Winter Warmers - Cofee and Tea House.

Tempat yang sangat cantik dan sangat tenang untuk makan. Kalau Ibu Mertua lalu pun memang tak sedar dah. Sebab asyik enjoy sangat dengan makanan dia yang sedap sangat. Sayangnya saya tak dapat nak habiskan makanan saya. Sebab terlalu kenyang. Kenyang tak boleh blah.

Menu : Grilled Dory Fish

Bolognese Cheese Bake

Melon Ice Blended

Ice Rose Tea

Semua sedap. Harga agak berbaloi. Sebab makanan sedap, kualiti bagus, semuanya fresh. Tapi sekali sekala sajalah. Hari-hari mahu bengkok badan. Bankrap selori. Lepas makan, boleh lipat lengan baju, senteng kain kasi tinggi, pergi belakang dapur, basuh pinggan.

No comments: